Nem bízzák el magukat

2023.02.16.

Az SH-ITB Budaörsi SC magabiztosan, de nem elbizakodottan várja a cseh Moravsky Krumlov elleni Európa-kupa-elődöntő hazai visszavágóját.

A Póta Georgina, Fazekas Mária és Dari Helga alkotta budaörsi csapat sokak számára emlékezetes mérkőzésen, bravúros módon vívta ki a legjobb négy közé jutást a spanyol Linares elleni, összességében az egyesület 200. nemzetközi mérkőzésén.

Az elődöntő első mérkőzése is lejátszásra került már Csehországban, ahol a hatszoros magyar bajnok budaörsi csapat kiélezett találkozón 3:1 arányban győzni tudott.

A döntőbe jutás február 18-án, szombaton a BVUSS létesítményében 16:00 órakor kezdődő visszavágón dől el. Örömteli és fontos, hogy a Budaörs előnnyel várja a hazai összecsapást, azonban természetesen sem a csapat, sem Bachman Péter edző, sem a sportvezetők egy pillanatra sem bízzák el magukat, hiszen ők pontosan tudják, hogy szinte bármi megtörténhet egy asztalitenisz-kupameccsen.

Az SH-ITB Budaörsi Sport Club célja, hogy szombaton kihozza magából a maximumot, és amennyiben ez megvalósul, akkor remélhetőleg e mellé a döntőbe jutás is társulhat.

Az előző hazai mérkőzésen kiváló hangulatot teremtett a közönség, a budaörsiek szeretnék, ha ez most is így történne, ennek reményében tisztelettel és szeretettel várnak mindenkit a budaörsi sportcsarnokba. A belépés díjtalan.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram