Mit hol találsz az oldalon?

2020.02.22.

Hírek

A weboldalunk egyik fő célja az utánpótlás, felnőtt, veterán korosztályokkal és a para-asztalitenisszel kapcsolatos hazai és nemzetközi hírek közlése. A legfrissebb hat hírt kiemeltük a főoldal legtetejére, hogy mindenkinek kényelmesen elérhető legyen. Az ezeket követő hazai és nemzetközi hírekből néhány található még a főoldalon, az összes többit kategorizálva, menüből érhetik el.

A moatsz.hu oldal hírei 2015 márciusáig visszamenőleg megtalálhatók. A régi weboldal párhuzamosan jó ideig üzemelni fog archívumként.

Eseménynaptár

Az események a korábbi letölthető PDF helyet (de azt megtartva) egy eseménynaptárban kapnak helyet, melynek kivonata klasszikus naptárként kapott helyet a főoldalon. Az eseménynaptár napirendlista formájában kategorizálva a menüből elérhető. Minden naptárbejegyzéshez külön eseményoldal tartozik, melyen további információk találhatók, például nevezéshez szükséges e-mail- vagy URL-cím. Azok az események, amelyeknél ez szükséges, dokumentumtárral rendelkeznek, ahová felkerül minden kapcsolódó dokumentum a versenykiírástól az eredményekig. Ez azt is jelenti, hogy nem jelenik meg külön hírként minden egyes dokumentumfelöltés, így a hírek tényleg hírek maradnak, és egyszerűbb az eligazodás is az oldalon.

Eredmények

A korábbi oldalon megszokott eredményközlő rendszerek szinte kivétel nélkül ugyanúgy működnek, mint a korábbi oldalon. A bajnokságok eredményei és a ranglisták a menüből kategorizálva elérhetők. Szintén a menürendszerből elérhetők azok az európai kupák (Bajnokok Ligája, Európa-kupa, Klubcsapatok Szuperligája), amelyekben érdekelt magyar csapat.

A MOATSZ által rendezett versenyek eredményei a hozzájuk tartozó eseményekhez tartozó dokumentumtárakban találhatók. Ezt akár az esemény (naptárbejegyzés) vagy a dokumentumtár felől is elérhetik.

Dokumentumtár

A Magyar Asztalitenisz Szövetség működését és versenyszervezését illetően döntő többségben a közlendő dokumentumok letölthető PDF-alapúak. Ezeket az új honlapon dokumentumtárakba gyűjtöttük a könnyebb eligazodás érdekében. A dokumentumtárak alapértelmezetten a menürendszerből, kategorizálva elérhetők, de a legfrissebb dokumentumtárak a főoldalon is helyet kaptak, így mondjuk egy versenyhez tartozó dokumentumtár, ahová az eredmények felkerülnek, mindig szem előtt lesz a főoldalon.

Játéklehetőség

Szeretnénk, ha az asztaliteniszezz.hu oldalon a sportágat kedvelő olvasók, csapatok játéklehetőséget találnának. Ezért létrehozunk egy nyilvántartást, melyben azok a helyek, klubok, termek találhatók, ahol akár el lehet kezdeni játszani, akár csapatbajnokságra, versenyszerű játékra alkalmas. A listához a főoldalról lehet eljutni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram