WTT Feeder versennyel indul a február asztaliteniszezőink számára

2024.01.30.

„Manchester England England” — szól az ismert musical sláger, amit most asztaliteniszezőink is énekelhetnek, hiszen a február közepi csapat-világbajnokságra, az angliai városban rendezett Feeder tornával hangolódhatnak.

Február 1. és 4. között rendezik meg Manchesterben a WTT Feeder versenyt, ahol öt magyar asztaliteniszező áll majd asztalhoz.

Férfi egyesben Ecseki Nándor, Lakatos Tamás és Szudi Ádám képviseli majd színeinket, mindhármuknak selejtezőt kell majd vívniuk a főtáblára kerülésért, ahogy a női egyesek mezőnyében induló Bálint Bernadettre is ez a feladat vár.

Madarász Dóra a női egyesek versenyében 14. helyen kiemelként a főtáblán kezdi majd meg a versenyzést, ahogy vegyes párosban is, ahol 1. kiemelként állnak majd asztalhoz Ecseki Nándorral.

Férfi párosban szintén az 1. helyen kiemelt az Ecseki-Szudi páros, így selejtezőt nekik se kell vívniuk, ahogy női párosban Bálint Bernadettnek sem, aki a svájci Rachel Moret-vel az oldalán áll majd asztalhoz ebben a versenyszámban.

A meccsek pontos időpontját várhatóan a holnapi nap folyamán fogják kisorsolni!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram