WT-döntős a Szudi, Pergel páros

2019.11.20.

A Szudi Ádám, Pergel Szandra vegyes párosnak köszönhetően lesznek magyar résztvevői a World Tour-sorozat Kínában megrendezendő idei nagydöntőjének.

A linzi Austrian Open után eldőlt, mely játékosok és párok alkotják a december 12-15. között sorra kerülő ITTF World Tour Grand Finals mezőnyét. Az év során lezajlott WT-versenyek eredményei alapján a vegyes párosok között befért a legjobb nyolcba Szudi Ádám és Pergel Szandra kettőse is!

Az alig több mint tízmillió lakosú Csengcsouban összesen 1 001 000 dollárért küzdenek meg a résztvevők, a vegyes párosok pedig tokiói kvótáért is. A versenyszám elődöntősei szereznek jogot az olimpiai részvételre, ami az egyenes kieséses lebonyolítás értelmében azt jelenti, hogy elég egy mérkőzést nyerni a tokiói kvótához.

Ez persze nem lesz könnyű feladat, hiszen könnyű ellenfél híján már a negyeddöntőben is kőkemény riválisra kell számítani.

ITTF WORLD TOUR GRAND FINALS
A VEGYES PÁROSOK MEZŐNYE
1. Wong Chun Ting, Doo Hoi Kem (hongkongi)
2. Lin Jün-Jü, Cseng I-csing (tajvani)
3. Hszü Hszin, Liu Si-ven (kínai)
4. Mizutani Dzsun, Ito Mima (japán)
5. Cso De Szong, Sin Ju Bin (dél-koreai)
6. Lubomír Pistej, Barbora Balázová (szlovák)
7. Tristan Flore, Laura Gasnier (francia)
8. SZUDI ÁDÁM, PERGEL SZANDRA

TARTALÉKOK
9. Harimoto Tomokazu, Hajata Hina (japán)
10. Ho Kwan Kit, Lee Ho Ching (hongkongi)
11. Li Szang Szu, Dzson Dzsi Hi (dél-koreai)
12. Stefan Fegerl, Sofia Polcanova (osztrák)
13. Ovidiu Ionescu, Szőcs Bernadett (román)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram