Visszavágtak a tajvaniak

2021.03.10.

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős nem tudta megismételni nagyszerű keddi játékát, és három szettben kikapott a tajvani Csen Csien-an, Csüang Csi-jüan duótól a férfi párosok negyeddöntőjében a Dohában zajló WTT Star Contender versenyen.

A nyolcaddöntőben a kétszeres Eb-döntős Mattias Falck, Kristian Karlsson párost búcsúztatták a magyar fiúk döntő szettben, de a negyeddöntőben sem várt rájuk könnyebb feladat. Csen Csien-an és Csüang Csi-jüan a 2013-as párizsi világbajnokságon nem talált legyőzőre egymás oldalán, ezzel a sportág első tajvani vb-aranyát szerezték meg.

A mieinknek jó emlékeik lehettek róluk, hiszen a 2017-es budapesti World Tour-verseny negyeddöntőjében 3:0- legyőzték őket. Az akkori meccsük felvételének megnézésével igyekeztek felkészülni a mostani összecsapásukra, amely azonban máshogy alakult. Konkrétan pont fordítva, ezúttal a tajvaniak akarata érvényesült, és néhány ponttal ők voltak jobbak minden szettben.

A versenyen ezzel az összes magyar befejezte szereplését, Szudi Ádámra és Majoros Bencére viszont még vár egy fontos megméretés Dohában, ugyanis a következő héten ott rendezik az olimpia világselejtezőjét is.

WTT STAR CONTENDER, DOHA
FÉRFI PÁROS, NEGYEDDÖNTŐ
Ecseki Nándor, Szudi Ádám–Csen Csien-an, Csüang Csi-jüan (tajvani) 0:3 (–7, –7, –9)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram