Versenyengedélyek hosszabbítási rendszere 2022/2023

2022.06.28.

Versenyengedélyek érvényességének meghosszabbítása 2022/2023, Ponger-rendszer-regisztráció

  • A jelenlegi versenyzési engedélyek 2022. 06. 30-án érvényüket vesztik.
  • A játékengedélyek érvényességének meghosszabbítására 2022. július 1-gyel kezdődően kerül sor.
  • A versenyengedélyek érvényessége 1 évre fog szólni, azaz 2023. 06. 30-ig.
  • A versenyzési engedélyek kérelmének eljárási díja: 2.000 Ft (Megjegyzés:Ez az összeg nem tartalmazza még a versenyengedélyhez kapcsolódó biztosítási díjat, amelynek kérdéskörét a sporttörvényi rendelkezés alapján az elkövetkezendő időszakban felül kell vizsgálni.)
  • A nyilvántartás továbbra is kizárólag a Ponger-rendszerben történik (ponger.asztaliteniszezz.hu). Minden sportolónak be kell regisztrálnia.

Felhívjuk a figyelmet a nyomtatványok olvasható, pontos (közhiteles adatok alapján történő) kitöltésére! Javasoljuk a lakcímkártyán szereplő adatokat használni! Ez azért fontos, mert az NSR rendszerébe csak így lehetséges átemelni a sportolók adatait a Ponger-rendszerből. Pontatlan adatok esetében a sportegyesületeknek kell az összes sportolójának adatait feltölteni az NSR rendszerébe.

Az érvényes sportorvosi igazolások feltöltése a Ponger-rendszeren keresztül történik:

  • A sportoló beírja az adatlapjára az új sportorvosi igazolás kiadásának dátumát és fel kell töltenie a beszkennelt sportorvosi igazolást.
  • Ekkor értesítést küld a rendszer a MOATSZ-nak.
  • Jóváhagyás után a rendszer értesítést küld a sportolónak.

A kitöltött nyomtatványokat az egyesületnek kell feltöltenie a Ponger-rendszerbe.

A sportolók csak Ponger-regisztrációval tudnak a jövőben

  • a MOATSZ versenyrendszerében indulni (CSB és egyéni versenyek),
  • igazolási, átigazolási, kölcsönadási kérelmet indítani.

A versenyengedély érvényességének meghosszabbításához vagy nyilvántartásba vételi eljárási díjat vagy sportágfejlesztési hozzájárulást kell fizetni. A fizetendő díjakról elektronikus úton, átutalásos számlát kap az egyesület.

Kérjük az egyesületeket, hogy kérelmeiket időben töltsék fel, figyelembe véve az esetleges 5-10 napos ügyintézést!

FIGYELEM! Ezúton is szeretnénk emlékeztetni a tagszervezeteket, hogy a korábbi nyilvántartási rendszerünk már nem lesz használatban az igazolási és átigazolási időszak kezdetétől, és az egyéni és csapatbajnoki versenyrendszerben csak az NSR illetve a Ponger-rendszerbe regisztrált egyesületek vehetnek majd részt.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram