Végül csak Majoros játszott

2020.03.03.

Majoros Bence és Szudi Ádám is a selejtező második fordulójába jutott a katari World Tour-versenyen.

Mindkét férfi indulónk kedden mutatkozott volna be a dohai tornán, ám végül csak Majorosnak kellett játszania. Ő a szerb Marko Jevtoviccsal került szembe, akit öt játszmában legyőzött, így készülhet a spanyol Álvaro Robles ellen.

Szudira a panamai Jacobo Vahnish várt volna, ám a közép-amerikai pingpongos nem állt ki ellene, tehát játék nélkül jutott tovább. Ez nem feltétlenül előnyös számára, mivel így a következő ellenfele, Kirill Gerasszimenko ellen kell hozzászoknia a körülményekhez, „megéreznie” a termet. A kazahot ráadásul a visszavágás vágya is hajthatja, hiszen két hete Budapesten Szudi nyerte kettejük csatáját.

Pergel Szandra a női egyes selejtező első körében erőnyerő volt, szerdán a második fordulóban a cseh Karin Adámkovával csap össze.

A Szudi, Pergel vegyes párosnak az indiai Harmeet Desai, Sutirtha Mukherjee duót kell szerdán legyőznie a 16-os főtáblára jutáshoz.

2020 ITTF WORLD TOUR PLATINUM, QATAR OPEN
FÉRFI EGYES SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ

Majoros Bence–Jevtovics (szerb) 4:1 (10, 7, –5, 7, 9)
Szudi Ádám–Vahnish (panamai) 4:0 – játék nélkül

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram