Végre újra együtt

2021.01.25.

Január 19-22-ig Nyírbátorban sikerült végre újra összetartást rendezni az ifjúsági leány Héraklész-keret tagjainak.

Ezt megelőzően utoljára októberben volt ilyen típusú edzőtábor, azóta a koronavírus miatt sajnálatos módon nem tudták megrendezni. Lindner Ádám szövetségi edző legutóbb a novemberi szombathelyi nemzetközi versenyen találkozott a lányok nagy részével. Most végre újra láthatta, hogy a válogatott keret versenyzői fizikailag és szakmailag milyen formában vannak, hol tartanak.

A tábort megelőzően mindenki koronavírusteszten vett részt, hogy nagyjából kizárhassanak minden kockázatot, és a résztvevők a négy nap alatt nem mozdultak ki a nyírbátori edzőközpontból, így végig buborékban lehettek. A szállás és a terem egy épületben található, illetve Csekő Sándornak köszönhetően az étkezést is helyben tudták megoldani.

„Az összetartás során napi két edzés, plusz kondiedzés szerepelt a programban, illetve szervagyakorlás. Jó volt látni a lányokon, hogy – mivel a klubjaikban a járvány ellenére is meg tudják oldani az edzéseiket – nem estek ki a játékból annyira, és nagyjából fizikailag is rendben vannak. Köszönjük szépen a Nyírbátori ASE-nak a vendéglátást és személyesen Csekő Sanyi bácsinak, hogy a rendelkezésünkre bocsátotta a nyírbátori Györfi Tibor Edzésközpontot” – összegezte az edzőtábort Lindner Ádám.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram