Varga Botond továbbjutott Varazdinban

2024.04.02.

Új hét, új WTT Feeder verseny. A horvátországi Varazdin (Varasd) városában április 2. és 7. között hárman képviselik majd színeinket, Póta Georgina és a Majoros Bence a főtáblán, még Varga Botond a selejtezőkben kezd, ahol az első kört sikerrel abszolválta.

Lei Balázs és Varga Botond nem olyan rég még az Országos Bajnokság férfi páros elődöntőjében szorongatta meg a Szudi Ádám-Ecseki Nándor kettőst, és lett végül bronzérmes. Azóta már mindketten WTT Feeder versenyen is asztalhoz álltak, Lei húsvét előtt Otocecben, Varga Botond pedig a ma kezdődő horvátországi Varazdinban képviseli a magyar színeket.

Varga Botond itt sikerrel vette az első selejtezőkört a mongol Temuulen Myandal ellen, akit 3:1-re (11-2, 12-10, 11-4, 11-2) győzött le és jutott tovább a második fordulóba, ahol francia Bastien Rembert vár majd rá.

Vargán kívül még két magyarért szoríthatunk. Póta Georgina a női egyesek, Majoros Bence pedig a férfi egyesek főtábláján áll majd először asztalhoz.

Szorítsunk Varga Botondnak, hogy sikerüljön Majoros mellé felkerülnie a főtáblára!

Hajrá magyar asztalitenisz!  

Kép: MOATSZ/Nagy Gábor

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram