Utánpótlás-konferencia a Lurdy Házban

2021.08.26.

Világklasszis sportolók, a sportszakma és a sporttudomány legjobbjai a pulpituson – hallgasd meg őket, kérdezz tőlük a helyszínen!

2021. szeptember 21-én, a Lurdy Ház Rendezvényközpontjának 6-os termében (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.): interaktív, praktikus tanácsokkal, ötletekkel szolgáló konferencia az utánpótlás-nevelés kulcskérdéseiről azoktól, akik csinálják – azoknak, akik csinálják. Az eseményen a Magyar Edzők Társasága 10 kreditpontot ír jóvá a Kiemelt Edzői Programban, az Utánpótlás Edzői Programban, illetve a Gerevich Aladár Sportösztöndíj Programban résztvevő edzőknek.

Fővédnök: dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke

A nyári olimpia számos tapasztalattal szolgált a sportszakemberek számára, és a levonható tanulságok közül a legfontosabbak közé tartoznak azok, amelyek az utánpótlás-nevelésre, a jövő sportoló nemzedékének felkészítésére vonatkoznak. Konferenciánkon a tokiói játékokon részt vett sportolók, edzők, a sporttudomány területén dolgozók osztják meg gondolataikat a hallgatósággal annak érdekében, hogy az elkövetkező időszakban hasonló sikereket ünnepelhessünk, mint 2021-ben.

Részletes program, regisztráció és jegyvásárlás: https://utanpotlaskonferencia.hu/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram