Újszászon nyert a Kecskemét

2021.09.27.

A Kecskemét 10:8-ra győzött Újszászon az NB II legutóbbi fordulójában. A kecskeméti klub beszámolóját változtatás nélkül közöljük.

Férfi NB-2. Dél - Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

3. forduló: Újszászi Városi Vasutas SE - Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 8/10

2021.09.24. Sportcsarnok, Újszász, Kárpát u.13.

Győztese, Kspari: Pávics Péter 4/4, Polónyi Nóra 4/4, Gyetvai Ákos 4/1, Szűcs Bence 4/0, Pávics - Polónyi 1/1, Gyetvai - Szűcs 1/0

Újszászi VV. SE: Nagy Sándor 4/2, Bene László 4/2, Koroknay Tamás 4/2, Leskó László 4/1,

Nagy-Leskó 1/1, Bene-Koroknay 1/0

A 3. fordulóban Újszász vendége ként léptünk asztalhoz. Az ellenfél az idén szerepel először a férfi NB-II-ben. Pávics Péter ismét verhetetlen volt az asztalnál. Polónyi Nóra serdülő kora ellenére egy szettet veszítve szintén minden mérkőzését megnyerte. A párosuk is győzni tudott így már a döntetlent elértük. A győzelemhez Gyetvai Ákos egy megnyert mérkőzése kellett. Szűcs Bence kétszer is döntő szettig jutott, de a végjátékban alulmaradt!

Fodor Miklós edző: csapatunk ismét idegenből hozta el a 3 pontot. Pávics és Polónyi magabiztosan játszott, ami nagyban megkönnyítette a győzelem elérését. Kiemelkedett Nóra játéka, biztató a következő Szerbiai Nemzetközi verseny előtt. 

A folytatás október 3-n Gyulán (vasárnap) 11 órai kezdéssel lesz.

Gratulálunk a győzelemhez!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram