Újabb Lakatos-mezek találtak gazdára

2018.01.29.

Lakatos Tamás a 2018-as budapesti World Tour-versenyen folytatta mezajándékozó akcióját, amelynek ezúttal is két kisfiú volt a „kedvezményezettje”.

Lakatos Tamás tavaly döntött úgy, hogy a már nem használt szponzori, illetve válogatottbeli pólóit fiatal pingpongosoknak ajándékozza, hogy ezzel is motiválja őket.

Az idei magyarországi World Tour-viadalon a Csongrád megyei Árpádhalomról érkező Mészáros Dávid és Kiss Levente vehetett át egy mezt a válogatott sportolótól, akinek a szekrényében még bőven van elajándékozásra váró ruhadarab.

„Remélem, hogy a huszonkettediknél is itt fogunk még állni, és sok gyereket tudunk motiválni vagy akár csak örömet szerezni nekik ezzel az aprósággal – tekintett a jövőbe Lakatos Tamás. – Nagyon örülök neki, hogy most is találkoztunk a két kissráccal, látszódott rajtuk a megilletődöttség, de nagyon örültek neki, és nekem bőven elég, ha már legalább ennyit tudtam segíteni."

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram