Új teremben készülhetnek a pécsiek

2021.11.12.

A PTE-PEAC asztaliteniszezői november 11-én hivatalosan is birtokukba vehették az új termüket, amelyben minden igényt kielégítő körülmények között készülhetnek a rájuk váró megméretésekre.

A PTE-PEAC Kalo-Méh 2017-ben, 2020-ban és 2021-ben is megnyerte a férfi Extraligát, és idén már a Bajnokok Ligájában is megmérethette magát. A pécsi klubnál azonban nemcsak a zászlóshajónak számító élvonalbeli férficsapat képvisel magas színvonalat, hanem utánpótlásszinten is van mire büszkének lenni. A nemrég megrendezett egyetemi és főiskolai bajnokságon például a PTE diákjai voltak magasan a legeredményesebbek, az U13-as lányok országos ranglistáján pedig négy pécsi is található a legjobb tízben.

A jövőben még magasabb szinten folyhat a munka a baranyai megyeszékhelyen, ugyanis csütörtökön átadták a PEAC új asztalitenisz-termét, amely a Szepesy utcában, a PTE Egészségtudományi Karának épületében található. Az infrastrukturális fejlesztés 74 millió forintba került, és állami forrásból valósult meg. Az ünnepélyes átadón a Magyar Asztalitenisz Szövetséget Nátrán Roland elnök mellett Ács Pongrác alelnök képviselte, aki egyben a PEAC elnöke is.

Fotó: pecsma.hu

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram