Túl Gacinán is

2023.03.02.

Majoros Bence a horvát Andrej Gacina ellen is folytatta menetelését, így már a nyolcaddöntőre készülhet a Goában zajló WTT-versenyen.

Nyírbátori kiválóságunk már február elején Jordániában is megmutatta oroszlánkörmeit, egy kínai játékost legyőzve jutott főtáblára, ám amit ezen a héten Indiában művel, az bőven túltesz az ammani teljesítményén.

A selejtezőből indulva már a legjobb 16 között jár, ráadásul Andrej Gacina ellen az előző két mérkőzésével ellentétben – amikor egyaránt döntő szettben jutott tovább – most az angol Samuel Walkerrel szemben alkalmazott „receptet” követte, azaz 3:0-val harcolta ki a továbbjutást. Pedig magasan Gacina volt az eddigi legnehezebb ellenfele Goában, a rutinos horvátot a 27. helyen jegyzik a világranglistán.

Emelkedik a tét, így még tovább emelkedik a színvonal is, Majoros következő ellenfele már tényleg a világ legszűkebb élmezőnyébe tartozik a negyedik helyen kiemelt Liang Csing-kun személyében. A kínai klasszis elleni mérkőzése a hivatalos program alapján péntek reggel 8:10-kor kezdődik magyar idő szerint.

Ami sikerült Majorosnak, nem sikerült Fan Csen-tungnak. A világelső kínait a legjobb 32 között 3:2-re verte meg a dél-koreai Cso Te Szong.

WTT STAR CONTENDER GOA 2023
FÉRFI EGYES
A 16 közé jutásért
Majoros BenceGacina (horvát) 3:0 (8, 7, 8)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram