Továbbra is a csoport tagjának tekintik

2021.05.12.

Az ochsenhauseni edzőtábor friss dekorációja is arra emlékezteti Majoros Bencét, hogy az olimpiai felkészülés lassan a finisébe fordul.

Majoros Bence szeptember óta először utazott el a németországi kisvárosban található asztalitenisz-központba, hogy egy rövidebb edzőtáborban részt vegyen. Ahogy ott lenni szokott, a körülmények mellett az edzőtársak is garantálják a világszínvonalat, hiszen most is többek között Simon Gauzyval, Hugo Calderanóval és Vitor Ishiyvel végzi együtt a feladatokat.

„Abból a szempontból semmi sem változott, hogy én továbbra is magamra fókuszálok. Nyilván egy Hugo Calderanónak vagy egy Simon Gauzynak más céljai vannak egy olimpián, viszont azokat ugyanolyan módon akarják elérni, mint én, azaz a lehető legjobb állapotban szeretnének megérkezni az olimpiára. Hogy ez mire lesz elég, azt ugyanúgy ők sem tudják” – nyilatkozta a dohai világselejtezőn kvótát szerző magyar játékos.

Mint elmondta, az ochsenhauseni edzőtáborban már a termek és szobák dekorációja is arra emlékezteti őket, hogy egyre közelebb kerülnek a tokiói játékokhoz. A mostani összetartás elején a nyitó megbeszélés során gratuláltak neki a kvótához, megtapsolták a többiek, ami érthetően jólesett neki. Különösen azért, mert ma már Budapesten él és edz, Ochsenhausenben azonban továbbra is a csoport tagjaként tekintenek rá.

Bencére még vár négy ligamérkőzés Franciaországban, ahol továbbra is a feljutás a cél a csapatával, azt követően azonban már ő is százszázalékosan az olimpiai felkészülésre fog koncentrálni.

A teljes beszélgetés az alábbi videóban található:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram