Tíz éves a Club Aréna Győr

2024.03.18.

Tíz éves lett a győri Club Aréna asztalitenisz edző- és versenyterem, melyet e jeles alkalomból Kovacsics Imre, a MOATSZ elnöke is meglátogatott.

Nemcsak az idén 100 éves Magyar Asztalitenisz Szövetség ünnepel idén kerek évfordulót, hanem a Club Aréna Győr is, mely 2024-ben ünnepli 10. születésnapját. A GYAC színeiben megannyi para- és élsportoló versenyzik az Extra Ligában, az NB I-ben és NB II-ben, illetve a vármegyebajnokságban. Az utánpótlás számára előkészítő-, valamint versenyző-csoportokban (fiúk, lányok) készülnek, valamint táborokat és versenyeket is szervez a klub, különböző szinteken, például a tokiói paralimpia előtt is, de a fókuszban most már a párizsi játékok van.

Az utánpótlás számára a Jövő Reménységei program keretében a Reménységek Kupája nemzetközi versenyen, az amatőröknek és a feltörekvőknek és a veteránoknak az Aréna kupákon van lehetőségük asztalhoz állni és megmérettetni magukat.

A Club Aréna ETTU minősítéssel rendelkező edző- és versenyterem, ahol a már fentebb említettek mellett diákolimpiák és iskolai versenyek házigazdájaként is megannyi lehetőséget biztosít a pingpongozni vágyóknak, egészen a legkissebekig.

A cél továbbra sem más, mint az, hogy Győr egy igazi bázisa legyen a hazai asztalitenisznek!

Kép: GYAC

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram