Felhívás! — Mechlovits Zoltán Programban való részvételre

2024.02.16.

Tisztelt Sporttársak!

A Mechlovits Zoltánról elnevezett Utánpótlás nevelő program második állomása 2024. március 10-én kerül megrendezésre a Budapest II.ker. Marczibányi tér 16. szám alatt található Dr. Ormai László Asztalitenisz Csarnokban.

A program fókuszábanazoknak a tehetségeknek a felkutatása, bemutatkozása áll, akik az elkövetkezendő években, évtizedben a Magyar Asztalitenisz meghatározó szereplőivé válhatnak. A kiválasztó alkalmával az Edzőbizottság által felállított szempontrendszer alapján folyamatos körmérkőzéseken is bizonyíthatják a versenyzők képességeiket és tehetségüket.

Ezért 2024. február 29-én, 16:00 óráig várjuk azon (max. 11 éves életkorú) fiúk és lányok személyére vonatkozó javaslatokat, akik képesek lehetnek nemzetközi eredményeket elérni a jövőben. Kérünk Benneteket, hogy olyan versenyzők vonatkozásában tegyetek javaslatokat, akikben egyrészt látjátok a tehetséget, másrészt eddig valamilyen egyéb oknál fogva – pl. diákolimpiai szereplés MOATSZ általi versenyengedély meglétének kizárása miatt nem volt igazolva sehova – nem került a központi rendszer kereszttűzébe és így csak szűk körben Ti ismeritek a versenyző képességeit, viszont alkalmasnak látjátok arra, hogy a versenyző képzésébe nagyobb energiákat mozgósítsunk.

A javaslatokat a fulop.istvanpp@gmail.com email címre szíveskedjetek megküldeni. Szakmai kérdésekkel kapcsolatban Fülöp István (+36 70 369 6489) tud tájékoztatást adni.

Köszönjük a segítő együttműködést!

Sportbaráti üdvözlettel:

Lencse Gyula

Főtitkár

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram