(Teszt)eredményre várva…

2022.03.18.

Lakatos Tamás párosban továbbjutott a dohai WTT Contender-torna selejtezőben, utána viszont pozitív Covid-teszt miatt egyesben nem állhatott asztalhoz. Bálint Bernadett egyesben és párosban is versenyben van még.

Lakatos Tamás és Horacio Cifuentes a hét első felében az ugyancsak Dohában megrendezett WTT Feeder-versenyen egészen a döntőig menetelt párosban, és a Katar fővárosában pénteken kezdődő másik WTT-tornán is együtt indult. A magyar, argentin egység a selejtező első körében magabiztos győzelmet aratott a román Rares Sipos és Cristian Pletea ellen, ezt követően azonban Lakatos Covid-gyorstesztje pozitív lett.

Így aztán egyéniben fel kellett adnia a katari Ahmed al-Avlaqi elleni selejtezős mérkőzését, és párosban is csak akkor folytathatja, ha negatív lesz a PCR-tesztjének az eredménye, és az még a vasárnapra kiírt, a cseh Polansky, Sirucek kettős elleni mérkőzésükig megérkezik.

Bálint Bernadett egyesben játék nélkül jutott a selejtező második körébe – a Srí Lanka-i Ishara Madurangi nem állt ki ellene –, szombat délelőtt az indiai Archana Girish Kamath lesz az ellenfele. Párosban a luxemburgi Vivien Scholzcal 3:1-es győzelemmel jutottak túl a Camille Lutz, Marie Migot duón, a főtáblára jutáshoz pedig a szintén francia Pauline Chasselin, Prithika Pavade kettőst kell még legyőzniük.

WTT CONTENDER DOHA 2022
FÉRFI EGYES SELEJTEZŐ
1. forduló
Lakatos Tamás–al-Avlaqi (katari) 0:3 – játék nélkül

FÉRFI PÁROS SELEJTEZŐ
1. forduló

Lakatos, Cifuentes (magyar, argentin)–Sipos, Pletea (román) 3:0 (9, 8, 5)

NŐI EGYES SELEJTEZŐ
1. forduló
Bálint Bernadett–Madurangi (Srí Lanka-i) 3:0 – játék nélkül

NŐI PÁROS SELEJTEZŐ
1. forduló
Bálint, Scholz (magyar, luxemburgi)–Lutz, Migot (francia) 3:1 (6, –8, 7, 7)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram