Szudi sem bírt a csodagyerekkel

2016.06.04.

Szudi Ádám a nyílt versenyben a nyolcaddöntőben, az U21-eseknél a negyeddöntőben búcsúzott a szlovéniai world tour-tornán, míg a Kriston Dániel, Nagy Krisztián duó elődöntőbe jutott a párosok között.

Harimoto Tomokazu június 27-én még csak a 13. születésnapját ünnepelheti, pingpongozni azonban már most nagyon tud. Ezt Szudi Ádám a saját bőrén is megtapasztalta, hiszen a nyílt verseny nyolcaddöntőjében 4:0-ra kikapott a japán tinitől.

Szudi ezzel befejezte szlovéniai szereplését, korábban ugyanis az U21-esek között is búcsúzott, a szintén japán Riuzaki Tonin verte meg 3:2-re a negyeddöntőben.

Kriston Dániel és Nagy Krisztián játék nélkül jutott a párosok negyeddöntőjébe, ahol a francia Lorentz, Robinot kettős ellen 2:1-es szetthátrányból fordítottak. Az elődöntőben sem vallottak szégyent, az első kiemelt, a nyolcaddöntőben Ecsekit és Majorost búcsúztató Dzsoung Jung Szik, Li Szang Szu páros ellen 1:1-re álltak, és a harmadik játszmában is volt esélyük, de 3:1-re a dél-koreaiak nyertek.

2016 ITTF WORLD TOUR SLOVENIA OPEN, OTOCEC
FÉRFI EGYES, FŐTÁBLA
NYOLCADDÖNTŐ
Szudi–Harimoto (japán) 0:4 (–6, –6, –9, –5)

FÉRFI PÁROS, FŐTÁBLA
NEGYEDDÖNTŐ
Kriston, Nagy–Lorentz, Robinot (francia) 3:2 (–3, 8, –9, 4, 8)
ELŐDÖNTŐ
Kriston, Nagy–Dzsoung Jung Szik, Li Szang Szu (dél-koreai) 1:3 (–9, 5, –9, –5)

U21 FÉRFI EGYES, FŐTÁBLA
NEGYEDDÖNTŐ
Szudi–Riuzaki (japán) 2:3 (–13, 9, –7, 6, –5)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram