Szolnoki döntetlen

2020.10.04.

Nem bírt egymással a Jászkun Volán SC Kft. második csapata és a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér az NB II-ben. A kecskeméti klub beszámolója:

A 4. fordulóban idegenben a Szolnok csapatával mérkőzött a fiúcsapatunk.

Az ellenfélnél egy kellemetlen borítással játszó versenyzőt csak megszorongatni tudtak játékosaink, mind a négy és a páros mérkőzését is megnyerte ifj. Szöllösy Péter.

Márkus Enikő és Miskolczi Kristóf a többi mérkőzését megnyerte. Jádi Dominik két győzelmet szerzett, és a még újonckorú Polónyi Nóra élete első férfi mérkőzésén győzelemmel mutatkozott be.

Fodor Miklós edző: – Várható volt, hogy szoros mérkőzés lesz Szolnokon. Az ellenfél játékosai is képzett nagy küzdő hírében állnak, és még volt egy számunkra verhetetlen játékosuk. A párosok elvesztése rányomta az egész mérkőzésre azt, hogy mindig mi igyekeztünk utolérni a szolnokiakat. Az utolsó körben sikerült döntetlent elérni. Nagy küzdelem volt, gratulálok az idegenben szerzett két ponthoz. Folytatás szombaton hazai pályán 11 órakor a Pénzügyőr csapata ellen.

FÉRFI NB II, DÉL-KELETI CSOPORT
4. FORDULÓ
Jászkun Volán SC Kft. II–Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér I.
9–9

Győztesek: Miskolci Kristóf 3, Márkus Enikő 3, Jádi Dominik 2, Polónyi Nóra 1. Miskolci-Márkus, Gyetvai-Jádi páros 0-0.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram