Szlovák serdülő nemzetközi: újoncokkal a középmezőnyben

2014.11.02.

Egyesben a harminckettő közé jutás volt a legjobb eredmény a Pozsonyban rendezett szlovák serdülő nemzetközi bajnokságon, de figyelembe kell venni, hogy a magyar válogatott rendkívül fiatal csapattal vett részt az eseményen.

A szlovák főváros hagyományos seregszemléjén a zömében újonc korú versenyzőkkel érkező magyar küldöttségből fiú egyesben András Csaba és Both Olivér, leány egyesben Harasztovich Fanni és Nagypál Márta jutott a legtovább: mind a négyen a 16 közé jutásért vívott mérkőzésükön szenvedtek vereséget. Leány párosban a Harasztovich Fanni, Nagypál Márta kettős a nyolcaddöntőben kapott ki, míg a Göndör Fanni, Korda Kitty, illetve a fiú párosban az  András Csaba, Both Olivér és a Terék Norbert, Molnár Dávid duó egyaránt a 32-es mezőnyben búcsúzott.

A következő nagy utánpótlás-esemény házigazdája Szombathely lesz: szerdától vasárnapig a vasi megyeszékhelyen rendezik a magyar ifjúsági és serdülő nemzetközi bajnokságot, melyen a hazai élvonal 42 fiatalja áll asztalhoz.

A pozsonyi viadal csapatversenyeiről szóló beszámolónk ITT.

Részletes eredmények ITT.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram