Soltvadkerti győzelem, kecskeméti tapasztalatszerzés

2020.10.11.

A Soltvadkert 8:2-re nyert a Kecskeméti Spartacus második csapata ellen a női NB I-ben. Íme, a kecskeméti klub beszámolója:

Hétközi fordulót játszott a Kecskeméti Spartacus női NB I-es asztalitenisz-csapata a Soltvadkert ellen. A vadkertiek erős, rutinos összeállításban érkeztek, míg a hírös városiak három fiatalnak is lehetőséget adtak a mérkőzésen. Ennek megfelelően, a papírforma szerint alakult a csapatmérkőzés eredménye. A kecskemétieknél Márkus Enikő és Polónyi Nóra 1-1 meccset nyert, Szabó Anita és Zsitva Vivien pedig győzelem nélkül maradt, de ezen a napon tapasztalatot gyűjthetett és belekóstolhatott az NB I mezőnyének erősségébe. A soltvadkerti játékosok közül Valics Emese és Ambrus Beáta 3-3 egyéni és egy páros győzelemmel járult hozzá a sikerhez, míg Müller Evelin egy egyéni mérkőzést nyert.

Szabó Krisztián edző: – A Soltvadkert csapatának felállásából és korábbi eredményeik (az NB I délkeleti csoportjának éllovasa) alapján sejtettük, hogy a tisztes helytállás és a fiatalok tapasztalatszerzése lehet a reális cél ezen a mérkőzésen. Ellenfelünk megérdemelten nyert.

NŐI NB I
Huffbau-Akker Ambrus Asztalitenisz Akadémia Soltvadkert–Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér II. 8:2
Helyszín: Kecskemét
Kecskeméti győztesek: Márkus 1, Polónyi 1

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram