Sikerült a visszavágás

2023.02.22.

András Csaba férfi párosban a horvát Ivor Bannal bejutott a negyeddöntőbe a düsseldorfi WTT-tornán.

András Csaba kedden a vegyes párosok selejtezőjében Bálint Bernadettel döntő szett 15:13-ra kapott ki – három mérkőzéslabdáról – a szingapúri Pang Yew En Koen, Wong Xin Ru duótól. Egy napot kellett csak várnia, hogy visszavághasson, legalábbis Pangnak, aki a férfi párosok nyolcaddöntőjében Quek Izaac oldalán próbált ismét borsot törni a mi fiunk orra alá.

No meg Ivor Ban orra alá, ám a magyar, horvát kettős nem véletlenül ért el annyi szép eredményt egymás oldalán. Ezúttal is kirángatták magukat a bajból, amelybe a harmadik játszma elvesztésével jutottak, 2:1-es szetthátrányba kerülve. Andrásék a következő két játszmát 12:10-re és 11:9-re megnyerték, így ők készülhetnek a csütörtöki negyeddöntőre, amelyet a belga Adrien Rassenfosse és Martin Allegro ellen vívnak majd.

Hartbrich Leonie-nak ugyanakkor egy mérkőzés jutott a düsseldorfi versenyen, női egyesben a főtábla első fordulójában 3:0-ra kapott ki a szerb színeket képviselő Surján Szabinától.

WTT FEEDER DÜSSELDORF II 2023
FÉRFI PÁROS
Nyolcaddöntő
András, Ban (magyar, horvát)–Quek, Pang (szingapúri) 3:2 (4, –3, –8, 10, 9)

NŐI EGYES
A 32 közé jutásért
Hartbrich Leonie–Surján Szabina (szerb) 0:3 (–6, –10, –4)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram