Rosskopf választotta Póta Georginát

2017.06.27.

Június 28-án megkezdődik a T2 Asia-Pacific elnevezésű, távol-keleti, meghívásos versenysorozat, európai és ázsiai sztárok, köztük Póta Georgina részvételével.

A több mint 1.75 millió dollár összdíjazású verseny során négy csapat küzd meg egymással hat fordulóban, majd jön a decemberi döntő. Tizenkét férfi és tizenkét női játékost hívtak meg, akiket a négy csapatkapitány (Csiang Csia-liang, Jörg Rosskopf, Jörgen Persson, Michael Maze) amolyan draftrendszerben választott be saját csapatába.

Mindegyik csapatban három nő és három férfi található, Póta Georginát a német férfiválogatott szövetségi kapitánya, Jörg Rosskopf választotta ki. Gina csapattársa lesz a németek klasszisa, Dimitrij Ovtcharov, a kínai Sang Kun, az angol Paul Drinkhall, korábbi páros társa, a román Elizabeta Samara, és a következő idényben a Szekszárdot erősítő tajvani Cseng I-csing.

A távol-keleti sorozatban különleges szabályok lesznek érvényben: a mérkőzések – amelyekben nem lesznek szünetek, csak térfélcserék – 24 percig fognak tartani, 11 pontig menő szettekkel, és ha az idő lejártakor döntetlen az állás, akkor egyetlen labdamenet dönt a győztes kilétéről.
A mérkőzéseket kevés néző előtt, egy malajziai tévéstúdióban rendezik, és internetes közvetítés mind a 228 találkozóról. Az első forduló mérkőzéseit itt lehet majd nézni.

CSIANG CSIA-LIANG CSAPATA
Vlagyimir SzamszonovVu Jang
Csuang Csih-jüanDzson Dzsi Hi
Harimoto TomokazuMatilda Ekholm
  
JÖRG ROSSKOPF CSAPATA
Dimitrij OvtcharovPóta Georgina
Sang KunElizabeta Samara
Paul DrinkhallCseng I-csing
  
JÖRGEN PERSSON CSAPATA
Mizutani DzsunSzőcs Bernadett
Dzsu Sze HjukSuthasini Sawettabut
Mattias KarlssonTing Ning
  
MICHAEL MAZE CSAPATA
Timo BollFeng Tian-vej
Csen Csien-anJang He Un
Alekszandr SibajevHajata Hina
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram