Póta Georgina: Minden megváltozott

2020.06.15.

Mostanában valószínűleg Póta Georgina a legboldogabb asztaliteniszező Magyarországon, de az is lehet, hogy az egész világon.

(Fotó: Horváth-Szinnyai Bori, borifoto.hu)

A legjobb női játékosunk a vártnál néhány nappal korábban, június elsején hozta világra első gyermekét, a 4220 grammos és 57 centis Reginát. Azóta számára körülötte forog a világ.

„Jelenleg csak a kislányom és az anyaság foglalkoztat, szinte hihetetlen, hogy már két hét eltelt a születése óta – merengett a repülő időn Póta Georgina.Nagyon jó alvó, csak akkor sír, amikor éhes. A nyugodtságát tekintve nem a szüleire ütött, hiszen mi mindketten örökmozgók vagyunk. Minden a normál kerékvágásban halad, a családban mindenkitől rengeteg segítséget kapunk.”

Az első számú magyar asztaliteniszezőnek a terhesség utolsó hónapjaiban nagyon hiányzott a mozgás és a pingpong, de Regina születésével minden megváltozott, és eszébe sem jut az asztalitenisz.

Az edzések újrakezdésére tehát még nemigen gondol, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor szeptemberben már ismét ütőt ragadhat.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram