Pingpong az éjszakában

2014.07.03.

Az asztalitenisz-sátorban is nagy volt a tolongás a Hősök terén rendezett Mogás éjszakáján: a több mint 15 ezer résztvevő közül hozzávetőleg hétszázan próbálták ki pingpongtudásukat.

mozgasejszakaja1

Este 10-től hajnali 4 óráig tizenöt asztalon pattogott folyamatosan a labda, s minden korosztály képviseltette magát: a kissrácoktól a nyugdjíasokig. A házigazda a Dorogi Péter nevével fémjelzett ShopSport, valamint a korábbi remek játékos, Németh Károly volt.

A szervezők a látássérültek számára is lehetőséget biztosítottak a játékra egy speciálisan az ő számukra kifejlesztett pingpongasztalnál. Ugyanakkor a látók is érdeklődéssel kísérleteztek az ütögetéssel: vajon milyen lehet bekötött szemmel, pusztán hangokat hallva játszani?

Az esemény vendége volt a kétszeres világbajnok Klampár Tibor, aki szívesen vállalta, hogy mérkőzéseket játszik a vállalkozó kedvűekkel.

A nagyszerű hangulatban sportoló éjszakai forgatag számára az asztalokat a KSI biztosította, az ütőket  és labdákat pedig a Magyar Asztalitenisz Szövetség bocsátotta a résztvevők rendelkezésére.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram