Pergel Szandra visszatért

2020.10.21.

Pergel Szandra először játszott tétmérkőzést júliusi szemműtétje óta, francia csapatában ráadásul győztes bajnokin mutatkozott be.

A nyáron részleges retinaleválás miatt volt szükség azonnali beavatkozásra női válogatottunk balkezes kitűnőségénél, aki ezután jó ideig alig mozoghatott. A hazai top 16 bajnokságon még csak szakkommentátorként volt jelen, múlt kedden azonban újra tétmérkőzésen lépett asztalhoz, mégpedig első külföldi klubjában, a francia Quimper Cornouaille TT-ben.

„Hétfőn jöttem ki Franciaországba, és kedden már meccsünk volt Párizsban, és nyertünk is három kettőre, ennek nagyon örülök – kezdte a beszámolót Pergel Szandra a Kossuth Rádió érdeklődésére. – Én egy meccset nyertem, egyet pedig elveszítettem. Még nem végzek el minden kondifeladatot, meg kell várni, hogy leteljen a három hónap a műtét után. Nem tudom, hogy a szemem kicsit lassabb-e a pingpongnál vagy azért, mert régen játszottam, de élesben még nem ugyanaz az érzés, mint korábban, de remélem, hogy ez majd visszajön.”

A teljes beszélgetés az alábbi videóra kattintva hallgatható meg.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram