Párosban még versenyben

2019.08.09.

Lakatos Tamás egyesben egy kört vett sikerrel az ITTF Challenge Plus nigériai állomásán, párosban viszont bejutott a negyeddöntőbe.

A Lagosban zajló versenyen egyedüli magyarként induló Lakatos egyesben és párosban is a főtáblán kezdte meg a szereplését, a selejtezőben nem kellett asztalhoz állnia.

Egyesben a hazai színeket képviselő Azeez Olugbenga Jamiu ellen mutatkozott be egy 4:1-es sikerrel. A legjobb 32 között már nagyobb falat várt rá a 15. helyen kiemelt Halid Asszar személyében. Fordulatos csatát vívtak az egyiptomival, és hét szett után végül sajnos Asszar örülhetett.

Párosban a luxemburgi Eric Gloddal indult a magyar játékos, a legjobb 16 között a román Cristian Pletea és Rares Sipos volt az ellenfelük. Az első két szettet a románok nyerték meg, de Lakatosék fordítani tudtak, így ők készülhetnek a negyeddöntőre, amelyben a nigériai Bode Abiodun, Taiwo Mati kettős lesz az ellenfelük.

2019 ITTF CHALLENGE PLUS, NIGERIA OPEN
FÉRFI EGYES
A 32 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Lakatos Tamás–Jamiu (nigériai) 4:1 (7, –8, 8, 5, 3)
A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Lakatos–Asszar (egyiptomi) 3:4 (–10, 9, –11, 4, 8, –9, –7)

FÉRFI PÁROS
NYOLCADDÖNTŐ
Lakatos, Glod (magyar, luxemburgi)–Pletea, Sipos (román) 3:2 (–6, –11, 9, 3, 6)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram