Papírforma az asztaloknál, látványos megnyitó a Széchenyi téren

2022.06.23.

A világfesztivál versenyeinek szerda délutáni folytatásában egyesben a legmagasabban rangsorolt játékosok továbbra is a papírformának megfelelően szerepeltek.

A legnagyobb meglepetést az U15-ös lányok mezőnyében az első helyen kiemelt Molnár Kendra okozta azzal, hogy 3:2-re kikapott honfitársától, Csór Laurától.

Este 8 órától aztán a győri Széchenyi téren megtartották az esemény impozáns megnyitó ünnepségét is. A látványos programban fellépett a Bronsis együttes és Rock Milady, a tömött lelátókon helyet foglalók dob-show-t és népitánc-bemutatót is megtekinthettek. A résztvevőket a városvezetés nevében Győr oktatási, kulturális, sport és turisztikai bizottságának elnöke, Rózsavölgyi László köszöntötte, Nátrán Roland, a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöke, a sportág nemzetközi szervezetének (ITTF) alelnöke pedig hivatalosan is megnyitotta a világfesztivált. Az ünnepség nagy sikert arató fényfestéssel zárult.

Az esemény versenyprogramja csütörtök délelőtt 10 órától folytatódik.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram