Ovtcharov megállította Majorost

2017.11.11.

Dimitrij Ovtcharov már túl erősnek bizonyult Majoros Bence számára, aki azonban a német klasszis ellen is megállta a helyét a németországi World Tour-versenyen.

A világranglista 212. helyén jegyzett Majoros a selejtező során legyőzte a nigériai Quadri Arunát (27.), majd a portugál Joao Monteirót (51.) is, ezzel feljutott a 32 fős főtáblára. Ott az első fordulóban a világranglista-3. Dimitrij Ovtcharov várt ár.

Az első szett közepén még Majoros vezetett két ponttal, de megtorpant, és a német könnyedén fordított. A második játszmát már nem engedte kicsúszni a kezei közül a bátran játszó magyar fiú, 15:13-mal egyenlített! A következő két szett simán elment, de az ötödikben hajszálra volt az újabb részsikertől Majoros. A vége 4:1 lett oda, nyírbátori származású reménységünk ezzel befejezte szereplését Magdeburgban, ahol minden bizonnyal pályafutása eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta.

SEAMASTER 2017 ITTF WORLD TOUR PLATINUM, GERMAN OPEN, MAGDEBURG
FÉRFI EGYES
1. FORDULÓ (a 16 közé jutásért)
Majoros–Ovtcharov (német) 1:4 (–7, 13, –5, –3, –10)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram