Öt napon belül két BL-mérkőzés Budaörsön

2023.11.15.

A Budaörsi Sport Club női asztalitenisz-csapata szeptemberben az ötcsapatos Bajnokok Ligája-selejtezőcsoportjában a továbbjutást jelentő második helyen végzett, így a 2023–2024-es kupaszezonban bejutott a Bajnokok Ligája legjobb 12 csapata közé.

Ebben a szakaszban négy háromcsapatos csoportba sorsolták Európa legjobb 12 csapatát, az aktuális magyar bajnok a francia Metz TT és az olasz ASD Quattro Mori csapatával küzd meg a két továbbjutó hely egyikéért, mindkét ellenfelével idegenben és otthon is megmérkőzve.

A csoport első mérkőzésén Franciaországban 3:1-re kikapott a csak magyar játékosokkal felálló SH-ITB Budaörsi Sport Club, most egymás után két hazai mérkőzés következik. Mindkét budaörsi összecsapáson az ellenfél számít esélyesnek, már csak a kiemelés tekintetében is.

Idén tavasszal a budaörsi csapat ezüstérmet szerzett a második számú Európai kupasorozatban, az Európa-kupában, a legjobb 12 közé jutás a Bajnokok Ligájában pedig azt jelenti, hogy a centenáriumi évébe belépő klub 2024 tavaszán is képviselheti Budaörs Városát, szponzorait és a magyar asztaliteniszt a nemzetközi porondon.

Az SH-ITB Budaörsi Sport Club játékosai, edzői, sportvezetői mindenkit szeretettel várnak a két mérkőzésre, nem számít gyakorinak, hogy öt napon belül két ilyen színvonalú asztalitenisz-mérkőzés látható Magyarországon.

  1. SH-ITB Budaörsi Sport Club-ASD Quattro Mori: november 19. vasárnap 18:00
  2. SH-ITB Budaörsi Sport Club-Metz TT: november 23. csütörtök 18:00

Helyszín: Budaörs, Városi Sportcsarnok kislabda terme (2040. Budaörs Hársfa u. 6.)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram