Osztrák válogatottal erősít a Celldömölk

2020.07.26.

David Serdaroglu személyében osztrák válogatott játékossal erősíti meg keretét a Celldömölk férficsapata.

A celldömölkieknek idén csak az ezüstérem jutott az Extraligában, ám már jövőre vissza akarják szerezni a trónt a Pécstől. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint David Serdaroglu szerződtetése.

„Először is nagyon tetszik a klub, kedvelem az ottani embereket – indokolta klubváltását a 24 éves, bal kezes osztrák játékos. – A Stockerauval sok címet nyertem, bajnokságot, kupát, szuperligát, de ideje már volt új kihívás elé néznem. Örömmel megyek Celldömölkre, ahol újabb trófeákat vehetek célba.”

Serdaroglunak nem lesznek idegenek a magyar élvonalban rá váró ellenfelek, jól ismeri a tavaly nyár óta a PEAC-ot erősítő Pető Zsoltot is.

„A játékosok többségét ismerem, Pető Zsoltot különösen, ő korábban játszott Ausztriában is. Szeretek ellene játszani, sikerült már megvernem néhányszor.”

A vasiak új igazolása többnyire 1-2 nappal a magyarországi mérkőzései előtt érkezik majd új csapatához. Alapvetően otthon, az osztrák válogatottal készül, de ígérete szerint Celldömölkön is találkozhatunk majd vele edzéseken.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram