Olasz ellenfelet kapott a Budaörs

2022.10.24.

Az SH-ITB Budaörsi SC női csapatát az olasz A.S.D. Tennistavolo Norbellóval sorsolták össze az Európa-kupa egyenes kieséses szakaszának első fordulójában.

A budaörsiek a múlt hétvégén megnyerték a spanyolországi csoportjukat az Európa-kupa második szakaszában, így a mostani sorsoláson egy csoportmásodik várt rájuk. Az ellenfelük az olasz A.S.D. Tennistavolo Norbello lett, amely a görög Panathinaikosz mögött végezve jutott tovább a csoportjából.

Az egyenes kieséses szakaszban már oda-vissza vágós rendszerben zajlanak a küzdelmek. A soron következő párharcokat november 15. és 20. között kell lejátszani. A szabályok szerint az első mérkőzést Olaszországban rendeznék, a Budaörs azonban még egyeztet a pályaválasztói jog felcseréléséről.

Továbbjutás esetén a negyeddöntőben a Bajnokok Ligája C-csoportjának harmadik helyezettjével találkozna a magyar bajnoki címvédő. Ebben a csoportban a lengyel Tarnobrzeg, a spanyol Linares és a francia Clairefontaine található.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram