Oláh Zsuzsanna életműdíjat kapott

2019.07.14.

A Magyar Edzők Társaságának Mesteredzői Kollégiumának döntése alapján életműdíjban részesült Oláh Zsuzsanna.

A díjátadóra a hagyományok szerint a Testnevelési Egyetem nyári diplomaátadó ünnepségén került sor.

„Óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy megkaptam ezt a hatalmas kitüntetést. Nagyon szerencsés vagyok, mert ahhoz, hogy valaki sikeres edző legyen, ahhoz olyan mesterek kellenek, mint amilyenek nekem voltak Ormai Laci bácsi, Volper Laci bácsi és Berczik Zoltán személyében. Ezen kívül olyan tanítványok is kellenek, akik ezeket a sikereket elérik. Gondolok itt például Madarász Dórára vagy Harasztovich Fannira, de még sok nevet felsorolhatnék” – mondta a díjátadón Oláh Zsuzsanna, aki mellett Bátor György (kajak-kenu), Belovai József (gyorskorcsolya), Fleck Ottó (kézilabda), Kis István (vízilabda), Szörényi István (atlétika) és Zsoldos András (kosárlabda) kapott még életműdíjat.

A Statisztika edzője mindenkit megnyugtatott, még nem tervezi a nyugdíjba vonulást: „Engem is meglepett egy kicsit, hogy életműdíjat kapok, még fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy befejezzem a pályafutásomat.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram