Oda dőltek el a meccsek

2019.02.21.

Kijutott az izgalomból Dari Helgának az ITTF Junior Circuit svédországi állomásán, hiszen az öt mérkőzéséből négy is döntő szettet hozott.

Az örebrói verseny egyetlen magyar résztvevője a szerdai nyitó napon egyesben 4:3-ra verte meg angol ellenfelét, párosban pedig a tunéziai Fadva Garszival egy angol párt 3:1-re, egy német, luxemburgit pedig 3:2-re győztek le.

Dari a két csütörtöki mérkőzésén három szingapúrival találkozott. Egyesben a legjobb 32 között Liu Sijiával fordulatos küzdelemben egy 11:3-ra megnyert játszmával harcolta ki a döntő szettet, azt viszont 11:7-re elveszítette.


A párosok negyeddöntőjében hasonlóképp szenvedett vereséget. Az első játszma megnyerése után a következő kettőt elveszítették, majd egy 12:10-es szettel maradtak életben. A döntő felvonásban sajnos 11:5-re a szingapúri Goi Rui Xuan és Wong Xin Ru volt a jobb, így Dariék érem nélkül maradtak.

Csapatversenyt nem rendeznek a svéd városban, ezzel Dari számára véget ért a torna.

2019 ITTF JUNIOR CIRCUIT, SWEDISH JUNIOR & CADET OPEN
IFJÚSÁGI LÁNY EGYES
A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT
Dari Helga–Liu (szingapúri) 3:4

IFJÚSÁGI LÁNY PÁROS
NEGYEDDÖNTŐ
Dari, Garszi (magyar, tunéziai)–Goi, Wong (szingapúri) 2:3

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram