Nem unatkoznak a budaörsiek

2021.12.02.

Az év utolsó időszaka nagyon aktívan telik az SH-ITB Budaörsi SC női asztaliteniszezői számára. A világ különböző pontjai különböző versenyeken kell helytállniuk.

A napokban fejeződött be az Egyesült Államokban első alkalommal megrendezett felnőtt világbajnokság. A magyar válogatott tagjaként a Budaörs képviseletében Póta Georgina is részt vett a houstoni vb-n, ráadásul a magyar küldöttség legnagyobb sikerét elérve nyolcaddöntőbe jutott női párosban Madarász Dóra oldalán.

December 2-án vette kezdetét Portugáliában az ifjúsági világbajnokság. Ezen a világ legjobb 19 év alatti asztaliteniszezői vehetnek részt, köztük a budaörsi Dari Helga.

Az SH-ITB Budaörsi SC női csapata december 10-12. között Spanyolországban lép asztalhoz az Európa-kupában. A négycsapatos csoportban a házigazda spanyol Reus Ganxets Miro, a szlovák Stolnotenisové Centrum SKST Bratislava és az osztrák TTC NanoTech Villach csapata lesz Bachman Péter csapatának ellenfele. A csoportból az első két helyezett jut a legjobb nyolc közé, a Budaörs célja természetesen a továbbjutás.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram