Négy korosztálynak rendeztek Budapest-bajnokságot

2024.01.29.

A fiúk versenyét a BVSC-Zugló otthonában rendezték, a lányok pedig az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban küzdöttek.

A serdülő- és az újonckorú asztaliteniszezők Budapest-bajnokságát rendezték a hétvégén: a fiúk a BVSC-Zugló termében, a lányok pedig az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban versenyeztek.

Az U15-ös korosztályban egyesben a Szombathelyi Asztalitenisz Kör játékosa, Gergely Márk nyert, a lányok viadalán pedig Dohóczki Nóra lett az első. A két fiatal egyébként párosban is a dobogó tetejére állhatott: Gergely a soltvadkerti Szabó Lénárd, Dohóczki pedig a KSI-s Fegyver Zsófia oldalán.

Az U13-asok között a Debreceni Asztalitenisz Klub ígérete, Tokai Ádám bizonyult a legjobbnak, míg az Ormai-csarnokban Fegyver Zsófia nem talált legyőzőre.

Az egy évvel fiatalabb korosztályban, U12-ben szintén Fegyveré lett az aranyérem, a fiúk mezőnyében pedig a ceglédi Zsigmond Simon végzett az első helyen.

A legkisebbek, az U11-esek versenyét szettveszteség nélkül nyerte a Turris SE Sopron játékosa, Gilicz Bálint, akárcsak a lányok között győztes nyírbátori Tyukodi Regina.

A részletes eredmények ITT böngészhetők.

Forrás: utanpotlassport.hu

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram