Molnár-emlékverseny, zárónap: Bruckner Máté nyerte az ifik viadalát

2015.02.08.

A BVSC Szőnyi úti csarnokában rendezett Molnár János fiú utánpótlás-emlékverseny vasárnapi zárónapján az ifjúságiak álltak asztalhoz, és a négyből három érmet itthon tartottak: a viadalt Bruckner Máté (BVSC-Zugló SI) nyerte.

Bruckner mindössze két játszmát veszített a döntőig (igaz, a 16 közé jutásért a svéd Wadsten alaposan megizzasztotta, hiszen már 2-0-ra vezetett ellene), s az aranyért zajló mérkőzésen is 3-0-ra győzte le Kovács Sebestyént (Ceglédi VSE). A magyarok szempontjából remekül sikerült napon Heiszman Henrik (KSI SE) is átvehetett egy bronzérmet (a másik harmadik helyezett a norvég Fredrik Meringdal lett). A nap bravúrembere címet Both Olivér (Malév) érdemelte ki, hiszen a még újonc korú játékos a negyeddöntőig jutott.

Összességében a magyar fiatalok két arany- (ifjúsági: Bruckner Máté, U13: Terék Norbert), egy ezüst- (U11: Huzsvár Erik) és két bronzérmet nyertek (U13: Both Olivér, U11: Krebs Levente). A viadal legeredményesebb klubja a KSI SE lett.

Az ifjúságiak viadalának részletes eredményei ITT.

Az emlékverseny korábbi napjain történtek összefoglalója ITT.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram