Mire belelendültek, vége lett

2021.03.03.

Ecseki Nándor és Szudi Ádám három szettben vereséget szenvedett a dél-koreai Cso De Szong, Li Szang Szu duótól a dohai WTT Contender tornán a férfi párosok nyolcaddöntőjében.

Selejtezőt nem rendeztek a férfi párosoknál, a legjobb 16 nevező kettős indulhatott, illetve a visszalépők helyén a várólistáról bekerülők. Az új sorsolási szabály értelmében csak az első négy kiemelt kerülte el biztosan egymást az első fordulóban, ez eredményezhette azt a korábban elképzelhetetlen helyzetet, hogy a hatodik helyen kiemelt magyar páros rögtön az első kiemeltekkel találkozott.

Az első játszma gyorsan elment, és a másodikban is csak hat pontra volt jó Ecseki és Szudi.  A harmadik szettben 5:4-ig jól tartották magukat a mieink, innen azonban 8:5 lett oda, és ezután már nem sikerült utolérni a dél-koreaiakat.

A magyar játékosok közül így az e heti dohai tornán már csak a Szudi, Pergel vegyes páros van versenyben, amely csütörtökön kezdi meg szereplését a nyolcaddöntőben az egyiptomi Omar Asszar és Dina Mesref párosa ellen.

WTT CONTENDER, DOHA
FÉRFI PÁROS, NYOLCADDÖNTŐ
Ecseki Nándor, Szudi Ádám–Cso De Szong, Li Szang Szu (dél-koreai) 0:3 (–3, –6, –9)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram