Mezőtúri siker Kecskeméten

2021.06.12.

A Mezőtúr 13:5-ös győzelmet aratott Kecskeméten az NB II utolsó fordulójában. A kecskeméti csapat által küldött beszámolót változtatás nélkül közöljük:

Férfi NB-II. csapatbajnoki mérkőzés 2021.06.13. 10 óra

Kecskemét, Széchenyi sétány 11. asztalitenisz csarnok

Mezőtúri AFC - Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 13/5

Győztesek Spartacus:             Miskolci Kristóf 4/4, Szűcs Bence 3/0, Jádi 4/1, Gyetvai Ákos 4/0,

                                               Mayer László 1/0 Jádi / Gyetvai 1/0 Miskolci/Szűcs 1/0

Győztesek Mezőtúri AFC      Szelei Ákos 4/3, Papp Dávid 4/3, Takács László 4/2,

                                               Kruchió Péter 4/3, Papp/Kruchió 1/1, takács / Szelei 1/1

Az NB-2. 22. fordulójára került sor Kecskeméten. Mezőtúr csapatával a pályaválasztás felcserélésével Kecskeméten került sor. mezőtúriak a tabella 2. helyén végeztek már a jelenlegi eredménytől függetlenül. Spari számára volt egy esetleges győzelem esetén és a Szolnokiak győzelmével egy helyet előre lépni a tabellán. Az esélye annak, hogy nyerjünk Mezőtúr ellen az éves teljesítmény alapján meglepetésnek számított volna. Miskolcin nem mulott minden egyéni mérkőzését megnyerte. Jádi első meccsét hozta és ezzel vége is lett a Sparis győzelmeknek. Gyetvai és Szűcs nem tudott mérkőzést nyerni.

Fodor Miklós edző: a célkitűzésünk a férfi NB-2-s csapatunkra az volt, hogy a középmezőnyben végezzen. Sikerült is a 6. helyen zárni az évet. Nehéz éven vagyunk túl a vírus helyzet megnehezítette a dolgunkat. Bizakodunk abban, hogy a jövő évben ismét teljes egészében sikerül az asztaliteniszre koncentrálni. Gratulálok a csapat minden tagjának hogy tisztességgel helytálltak!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram