Még maradnak Szlovéniában

2022.11.03.

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám férfi kettősünk és az Ecseki Nándor, Madarász Dóra vegyes párosunk is negyeddöntőbe jutott a szlovéniai WTT-versenyen.

Egyesben egy magyar sem jutott főtáblára, a párosaink azonban nem jönnek haza üres kézzel Nova Goricából. Az Ecseki, Szudi egységre a nem kevésbé összeszokott angol duó, a harmadikként kiemelt Liam Pitchford és Paul Drinkhall várt a nyolcaddöntőben. Az elbukott első játszma után viszonylag könnyen egyenlítettek Pitchfordék, ám ezt követően már végig a mieink akarata érvényesült, így ők játszhatnak a legjobb nyolc között a japán Sinozuka Hiroto és Togami Sunszuke kettősével.

Ecseki vegyes párosban is negyeddöntőbe jutott, Madarász Dórával szintén négy szettben intézték el a szlovák színeket képviselő Wang Yangot és Tatiana Kukulkovát. Pénteken a norvég Borgar Haug és az ausztrál Liu Yangzi ellen már itt is az elődöntőbe jutás lesz a tét.

WTT CONTENDER NOVA GORICA 2022
FÉRFI PÁROS
Nyolcaddöntő
Ecseki Nándor, Szudi Ádám–Drinkhall, Pitchford (angol) 3:1 (11, –4, 7, 9)

VEGYES PÁROS
Nyolcaddöntő
Ecseki, Madarász Dóra–Wang, Kukulková (szlovák) 3:1 (9, 5, –6, 7)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram