MEFOB-ra fel! —jelentkezési információk

2024.04.10.

Idén a győri MEFOB Feszt keretein belül kerül megrendezésre az Asztalitenisz MEFOB. Jelentkezési információk következnek!

Idén április 30. és május 1. között kerül megrendezésre az egyetemisták és főiskolások Országos Bajnoksága a győri MEFOB Feszt keretein belül. A verseny célja, hogy eldöntse „Magyarország 2023/2024. tanévi Egyetemi-és Főiskolai Bajnoka” címeket, valamint a hallgatók és oktatók körében népszerűsítse a sportágat, elősegítse a további nemzetközi versenyekre történő kiválasztást.

Versenyszámok:

·         Férfi, női csapat (rövidített DC)

·         Férfi, női páros

·         Férfi, női egyéni

·         Amatőr összevont egyéni

·         Oktatói/dolgozói összevont egyéni

A MEFOB-on indulhatnak bármely, az adott félévre a nevező intézmény beiratkozott hallgatói (nappali, levelező, esti távoktatásban, illetve PhD képzésben résztvevők); a nevező intézményben hivatalos cserekapcsolat alapján részképzésben résztvevő külföldi felsőoktatási intézmény hallgatói; azon hallgatók, akiknek az adott intézményben szerzett végbizonyítványuk (abszolutórium) a versenyt megelőző naptári évben kelt. A csapatmérkőzéseken, illetve valamennyi páros versenyszámban csak az egy intézménybe járó hallgatók szerepelhetnek együtt.

Valamint az adott intézmények oktatói és dolgozói.

A verseny során az amatőr indulók jogosultak indulni az igazolt számokban. Női versenyzők férfi számokban nem indulhatnak.

További információk: https://mefs.hu/esemeny/asztalitenisz-mefob-2024-mefob-feszt/

Nevezési határidő: 20214. április 15., délelőtt 12:00 óra  

Nevezés: https://nevezes.mefob.hu/verseny/mefob-2023-2024-asztalitenisz-mefob-2024

Kép: MEFOB

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram