Meccsek között irány a Disney World!

2022.06.08.

Idén szeptember 1. és 4. között az egyesült államokbeli Orlandóban kerül sor a Joola világbajnokságra (Joola Global Championships), amely nem tévesztendő össze a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) égisze alá tartozó hagyományos világbajnoksággal.

A Joola idén ünnepli a 70. születésnapját, ennek apropóján a floridai Orlandóban nagyszabású asztalitenisz-versenyt hoz tető alá. A szervezők több mint ezer nevezőre számítanak, és az ígéretük szerint igazi profik is indulnak majd a Joola világbajnokságon. A sportágat alacsonyabb szinten űzők is megtalálhatják a számításaikat, lévén 67 versenyszámot hirdetnek meg, amelyből akár nyolcban is indulhatnak a vállalkozó kedvűek.

A több mint 150 asztalon összesen 100 ezer dollárnyi pénzdíjért zajlanak majd a küzdelmek (természetesen az érmek és a dicsőség mellett), a nyílt egyéni versenyszám győztese 25 ezer dollárral gazdagodik. A versenyszámok korosztályok szerint is szét lesznek bontva, így az iskoláskorúaktól a nyugdíjasokig mindenki bátran belevághat a kalandba.

A szervezők kísérőprogramokkal is csábítják a világ pingpongszerető társadalmát, elsősorban Orlando világhírű vidámparkját, a Disney Worldöt kiemelve. A jókedv és a szórakozás tehát garantált, a versenyről bővebben az alábbi linken lehet olvasni.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram