Maradtak a párosok

2022.11.01.

Madarász Dóra és Hartbrich Leonie kiesésével eldőlt, hogy egyesben nem jut főtáblára magyar asztaliteniszező a szlovéniai Nova Goricában zajló WTT-versenyen.

Ecseki Nándor, Szudi Ádám és Majoros Bence nyitó napi búcsúját követően már csak két női játékosunknak maradt esélye egyesben a főtáblára jutni. Ehhez Madarász Dórának és Hartbrich Leonie-nak is még két mérkőzést kellett volna nyernie, ám mindketten kikaptak a selejtező harmadik fordulójában.

Előbb Hartbrich szenvedett 2:1-es szettelőnyről vereséget az indiai Sreeja Akula ellen, majd Madarász szintén döntő játszmában maradt alul az olasz Gaia Monfardinivel szemben.

Ezzel eldőlt, hogy csak párosban leszünk érdekeltek a főtáblás küzdelmek során. Az Ecseki, Szudi kettős a nyolcaddöntőben az angol Paul Drinkhall, Liam Pitchford duóval találkozik, míg az Ecseki, Madarász vegyes párosra a szlovák Wang Yang és Tatiana Kukulková vár.

WTT CONTENDER NOVA GORICA 2022
NŐI EGYES SELEJTEZŐ
3. Forduló
Madarász Dóra–Monfardini (olasz) 2:3 (10, –10, –9, 7, –6)
Hartbrich Leonie–Akula (indiai) 2:3 (–8, 5, 5, –8, –4)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram