Majoros dupla sikere

2022.03.25.

Majoros Bence egyesben és párosban is továbbjutott a dohai WTT Star Contender-verseny első napján, a többi magyar érdekeltségű mérkőzésen azonban az ellenfél győzött.

Mindhárom férfi indulónk a selejtezőben kezdett. András Csaba megnyerte az első két szettet a világranglista 61. helyén álló Dzsin Takuja ellen, a japán azonban kiélezett küzdelemben fordítani tudott.

Ecseki Nándor egy játszmát nyert a kínai Szun Ven ellen, így ő – mivel Szudi Ádám távollétében férfi párosban nem állt rajthoz – már csak vegyes párosban van versenyben. Madarász Dórával a nyolcaddöntőben mutatkoznak majd be egy szingapúri kettős ellen.

Majoros Bence 3:0-ra megverte a hongkongi Li Hon Minget, a selejtező második fordulójában a horvát Filip Zeljkóval játszik szombaton. Párosban sem vesztett szettet, András oldalán a román Cristian Pletea, Rares Sipos duót búcsúztatták. Ez volt a nap egyetlen olyan mérkőzése, amelyen a mieink nem ázsiai ellenféllel néztek szembe.

A női egyes selejtező második fordulójában Bálint Bernadett és Hartbrich Leonie egymással játszott volna mindkettejük továbbjutása esetén. Hartbrichnak azonban nem volt esélye a dél-koreai Kim Ha Jong ellen, és Bálint is csak megszorítani tudta az indiai Ayhika Mukherjee-t.

Bálint és Hartbrich párosban is búcsúzott, mégpedig egy tajvani duó ellenében. Póta Georgina és Madarász Dóra a főtáblán kezd egyesben és párosban is.

WTT STAR CONTENDER DOHA 2022
FÉRFI EGYES SELEJTEZŐ
1. forduló
András Csaba–Dzsin (japán) 2:3 (5, 8, –10, –7, –10)
Majoros Bence–Li Hon Ming (hongkongi) 3:0 (6, 9, 7)
Ecseki Nándor–Szun Ven (kínai) 1:3 (–5, –6, 8, –4)

FÉRFI PÁROS SELEJTEZŐ
1. forduló
András, Majoros–Pletea, Sipos (román) 3:0 (10, 7, 10)

NŐI EGYES SELEJTEZŐ
1. forduló
Bálint Bernadett–Mukherjee (indiai) 1:3 (–11, 10, –5, –10)
Hartbrich Leonie–Kim Ha Jong (dél-koreai) 0:3 (–5, –3, –7)

NŐI PÁROS SELEJTEZŐ
1. forduló
Bálint, Hartbrich–Li Ju-Csun, Cseng I-csing (tajvani) 0:3 (–5, –6, –8)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram