Magyar éremeső Zágrábban

2018.04.24.

A hétvégén rendezték meg a 65. Zagiping utánpótlás nemzetközi asztalitenisz versenyt Zágrábban, amelyen több magyar játékos is elindult és sikeresen szerepelt.

Az U11-es korosztályban csapatban Müller Evelin (Ambrus Asztalitenisz Akadémia) és Moldovan Dóra (Dumbrovita) első helyen végzett, és a fiúknál is hasonlóan Lei Balázs (Ambrus Asztalitenisz Akadémia) és Cseri Ádám (BVSC) állhatott a dobogó legfelső fokára. Az U13-as lányoknál Letanóczki Dalma (KSI) és Trungel Mirella(KSI) alkotta csapat 5-8. helyen végzett, és szintén 5-8. helyen zártak Tanács Nóra (Ambrus Asztalitenisz Akadémia) és Szosznyák Emma (Atsk) is. Az U13-as fiúk csapatversenyében Szántosi Dávid (Szarvas) és Simsic Lukas(Opatija) 5-8. helyezett, Straubinger Balázs és Csaba Áron (KSI1) szintén 5-8.helyezett és Vörös Balázs és Török Seiya Krisztián (KSI2) is 5-8.helyezett lett. 

Az egyéni versenyben az U11 fiúknál Lei Balázs 2.helyen, Cseri Ádám 3.helyen, Varga Botond 8-16.helyen végzett. Az U11 lányoknál Müller Evelin 3. helyetést, az U13-as lányoknál Tanács Nóra szintén 3.helyezést és Letanóczki Dalma 5-8. helyezést ért el. Az U13-as fiúknál Szántosi Dávid 3.helyelyett lett.
Gratulálunk és további sok nemzetközi sikert kívánunk!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram