Madarász: Nem vagyok olyan jó

2020.03.30.

Madarász Dóra Kecskeméten igyekszik átvészelni a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet. A hazai környezetben sem engedi magát ellustulni, ugyanakkor fény derült egy hiányosságára.

„A szülővárosomban vagyok, Kecskeméten a szüleimmel, akiknek így annyit segíthetek, amennyit csak tudok – számolt be Madarász Dóra a megváltozott mindennapjairól az Európai Asztalitenisz-szövetség honlapjának. – Nehéz időszak ez mindenkinek, próbáljuk követni a kormányunk útmutatásait.”

Válogatottunk alapembere a versenymentes időszakban sem szeretne fizikailag leereszteni.

„Van néhány felszerelésem, amivel formában tarthatom magam. Igyekszem a lehető legjobban megoldani a home office-t, mindennap végzek néhány gyakorlatot.”

Az edzések között bőven jut ideje az elméjét is fitten tartani.

„Beszereztünk néhány társas-, illetve kártyajátékot, a délutánokat többnyire ezekkel töltjük. Rá kellett jönnöm, hogy nem vagyok olyan jó unóban, mint gondoltam… Nézem az HBO GO-t, valamint az Exatlon nevű sportműsort is követem. Esténként ez utóbbit szoktam nézni, és a barátaimmal chaten latolgatjuk a csapatok esélyeit.”

Végül álljon itt Madarász Dóra tanácsa a szurkolóinak.

„Kérlek, maradjatok otthon. Legalább ennyit megtehetünk a vírus terjedésének megállításáért. Mindenkinek biztonságot és egészséget kívánok!”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram