Madarász és Hartbrich továbbjutott

2022.10.31.

A magyar játékosok közül egyesben már csak Madarász Dóra és Hartbrich Leonie van versenyben a szlovéniai Nova Goricában zajló WTT Contender-tornán.

A selejtező első fordulójában Madarász Dóra és Hartbrich Leonie is erőnyerő volt, ellentétben Dari Helgával, akinek viszont nem okozott gondot a kazah Anel Bahit legyőzése. A következő körben ő éppen Madarásszal találkozott, aki ellen már nem volt esélye. Hartbrich szintén 3:0-s sikerrel jutott tovább, az olasz Veronica Mosconi után az indiai Sreeja Akula vár rá kedd délután. Madarász az olasz Gaia Monfardinivel találkozik a kvalifikáció 3. körében.

Férfi egyesben ugyanakkor már nincs versenyben magyar játékos. Ecseki Nándor a selejtező nyitó fordulójában a hongkongi Ng Pak Namtól 3:2-re kapott ki, Szudi Ádám pedig egy jordániai játékos ellen „melegített be”, utána viszont alulmaradt az indiai Harmeet Desaival szemben. Majoros Bence szintén a második fordulóban búcsúzott, ő a japán Hamada Kazukitól kapott ki négy játszmában.

Az Ecseki, Szudi férfi páros és az Ecseki, Madarász vegyes páros a főtáblán kezdi meg szereplését.

WTT CONTENDER NOVA GORICA 2022
FÉRFI EGYES SELEJTEZŐ
1. forduló
Ecseki Nándor–Ng (hongkongi) 2:3 (–9, 9, 7, –12, –3)
Szudi Ádám–al-Dmaiszi (jordániai) 3:0 (1, 4, 4)
2. forduló
Szudi–Desai (indiai) 1:3 (–9, –4, 9, –7)
Majoros Bence–Hamada (japán) 1:3 (6, –8, –3, –5)

NŐI EGYES SELEJTEZŐ
1. forduló
Dari Helga–Bahit (kazah) 3:2 (8, –7, –10, 10, 5)
2. Forduló
Madarász Dóra–Dari 3:0 (7, 3, 6)
Hartbrich Leonie–Mosconi (olasz) 3:0  (5, 5, 5)

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram