Lezárult a Diákolimpia GameTime

2020.06.23.

Hétfő éjfélkor lezárult a Magyar Diáksport Szövetség által életre hívott Diákolimpia GameTime játék, lejárt a határideje a pályázati videók feltöltésének. Az eredmény nagyon szép lett: 1113 gyerektől 7168 videó érkezett, és 50 testnevelő 146 csapatot alakított.

Az eredményhirdetést még a héten megejtik, és mind a weboldalon, mind a közösségi médiában közzéteszik.

A szervezők nagyon örülnek, hogy ilyen sikeresen be tudták indítani ezt a játékot, rengeteg tapasztalatot hozott számukra, és már elkezdték szövögetni a további terveiket.

„Ezúton szeretnénk megköszönni a közreműködéseteket mind a videók elkészítésében, mind azok megosztásában, biztos vagyok benne, hogy rengeteget számított a gyerekeknek, hogy példaképeik tolmácsolásában láthatták a kihívásokat! – hálálkodott a résztvevő sportolóknak Szilágyi Andrea, az MDSZ Kommunikációs és Marketing Osztályának vezetője. – Akinek még van lehetősége, annak jó pihenést kívánok a nyárra, illetve ha már belevetettétek magatokat az edzésekbe, akkor jó munkát és további sok sikert kívánok a következő idényre!”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram