Lei egy lépésre volt a tornagyőzelemtől

2023.11.08.

Lei Balázst csak a döntőben tudták legyőzni a szenci nemzetközi utánpótlástornán az U17-es fiúk mezőnyében. A szombathelyi versenyen Fazekas Lizett az elődöntőig jutott az U13-asok között.

Lei Balázs Szencen hétfőn szettvesztés nélkül jutott be a legjobb nyolc közé, ahol szerdán 3:0-ra legyőzte a brazil Leonardo Iizukát, aki Szombathelyen megnyerte az U17-es fiúk versenyét. Az elődöntőben a tunéziai Vasszim Esszidet gyűrte le a soltvadkerti játékos, a döntőben a spanyol Daniel Berzosa viszont már túl erősnek bizonyult számára. Az U19-es fiúknál közben csoportelsőként jutott főtáblára.

Szombathelyen Fazekas Lizett a német Eva Gaót még megverte az U13-asok negyeddöntőjében, az elődöntőben azonban a végső győztes tajvani Li Csen-jüével már nem bírt. Szögi Szonja a negyeddöntőben búcsúzott.

Az U19-es lányaink közül Balogh Kíra, Pascui Nicoleta és Molnár Kendra jutott főtáblára, Hudák Dorina, Müller Evelin, Volentics Anna, Szilágyi Lívia, Szosznyák Emma és Polónyi Nóra nem jutott tovább a csoportjából.

Az U15-ösöknél Dohóczki Nóra, Nagy Judit, Nagy Rebeka, Bender Borostyán, Fazekas Lizett, Pétery Johanna és György Nikolett vette sikerrel a csoportkört, Szögi Szonja, Somogyi Heidi, Boér Anita és Szalay Flóra nem nyert mérkőzést a csoportjában.

A legfiatalabbaknál (U11) Péntek Kincső, Fegyver Zsófia, Ivanics Izabell folytathatja szerdán, Váradi Emma és Vass Borbála egy győzelemmel és két vereséggel kiesett.

WTT YOUTH CONTENDER SZOMBATHELY 2023
U13 LÁNY EGYES
Negyeddöntő
Fazekas Lizett–Gao (német) 3:0
Szögi Szonja–Lam (francia) 1:3
Elődöntő
Fazekas–Li Csen-jüe (tajvani) 0:3

A részletes eredmények ide kattintva olvashatók.

WTT YOUTH CONTENDER SZENC 2023
U17 FIÚ EGYES
Negyeddöntő
Lei Balázs–Iizuka (brazil) 3:0
Elődöntő
Lei–Esszid (tunéziai) 3:2
Döntő
Lei–Berzosa (spanyol) 1:3

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram